divendres, 19 d’abril del 2013

8 vegades campiona del món

Gisela Pulido

Amb només 19 anys la Gisela Pulido ha guanyat 8 vegades el campionat del món de kitesurf. Està considerada una de les més grans esportistes catalanes de la història i del món. El que ho fa, ho fa amb passió i treballant amb constància i, vet aquí les claus dels seus èxits. És per això que a l'Info K li fan un homenatge merescut amb una agradable entrevista. (Si cliqueu a la imatge la podreu veure).

4 comentaris:

  1. wow!!! aquesta noia si que és bona en això del keitsurf, m'han donat ganes de probar aquest esport tan espectacular. M' he posat content quan he sapigut que és catalana, jo m' estimo Catalunya.Jo li desitjo molta sort, que segur que ho tornarà a aconsseguir, un petó. Aarón

    ResponElimina
  2. Hola alumnes,soc la Lamiae , hos volia comentar que ami ja m'agradaria guanyar jo vuit vegadas el campionat de kitesurf.Tambè m'agradaria molt probar de fer kitesurf pero fa una mica de cosa bueno adeu a tothom:)

    ResponElimina
  3. Com m'agradaria guanyar tants campionats es molt guai tindre una noia catalana tant femosa de gran m'agradaria ser com ella


    ANNA

    ResponElimina
  4. Hola sóc en Joan he vist el vídeo de la Gisela i m'ha sorprés que amb 19 anys hagi guanyat 8 vegades fent kitesurf i la primera vegada amb 10 anys.

    ResponElimina